Vakgebieden

Welke expertise breng jij mee?

Winkels

Specialistisch advies en glimlachende klanten, dat is wat wij bereiken in onze winkels. Onze retail experts staan elke dag in contact met onze klanten en weten hen op een deskundige en inspirerende manier te ondersteunen bij hun aankoop.

E-commerce & IT

Wij zijn 24/7 per week en 365 dagen in het jaar beschikbaar via onze webshop. Het is dan ook belangrijk dat de klantervaring ook online zo optimaal mogelijk is. Hier hebben wij experts voor nodig op het gebied van e-commerce, IT, front- en back developers. Mensen met passie voor data, software en systemen.

Hoofdkantoor 

Onze experts op het hoofdkantoor zijn onmisbaar om de dagelijkse gang van zaken achter de schermen draaide te houden. Vanuit hier werken we samen om online de beste sites te creëren, de mooiste visuals te maken, de beste acties te verzinnen. HR, Finance, Inkoop, Content, Marketing en E-commerce komen samen op het Hoofdkantoor voor de beste samenwerking.

Logistiek

Het begin en het einde van de fysieke productreis ligt natuurlijk bij logistiek. Om die reis zo goed mogelijk te laten verlopen, werken we met experts op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en de distributie van onze producten.

Klantenservice

Op onze klantenservice werken enthousiaste experts, die elke dag optimale ondersteuning, advies en inzichten geven aan onze klanten. Daar worden wij écht blij van en onze klanten trouwens ook!

Budgetcam

Budgetcam is onderdeel van Kamera Express en is gericht op de verhuur van foto- en videoapparatuur. Betrouwbaar, flexibel en de kwaliteit van de grootste camera verhuurder van Nederland en dat verwachten wij ook van onze verhuurexperts!

Profotonet

Na het maken van de mooiste beelden is het tijd om ze te laten afdrukken. Dit kan bij Profotonet, onderdeel van Kamera Express. Profotonet kan gezien worden als de beste fotoservice van de Benelux. Hier werken onze experts op het gebied van het creëren van een prachtig eindresultaat, met oog voor detail, vakkennis en passie.