Disclaimer

Kamera Express is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Desondanks kan het voorkomen dat er onjuiste informatie te vinden is. Als dat een keer het geval is, bij voorbaat onze excuses! Heb je tips of vragen, dan kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier, door het versturen van een e-mail naar werkenbij@kamera-express.nl.

Copyright

Alle publicaties en uitingen van Kamera Express zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Niets uit deze publicaties en uitingen mag op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op andere manier openbaar worden gemaakt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kamera Express.

Privacy

Kamera Express hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens. Informatie over bezoeken aan werkenbij@kamera-express.nl wordt nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen.

E-mail

Kamera Express doet haar uiterste best ervoor te zorgen dat onze verzonden e-mails juist zijn en dat de juiste e-mailadressen worden gebruikt. Mocht een e-mail toch niet voor u bestemd zijn, wilt u dan de afzender hiervan op de hoogte stellen?